Programma
Nieuwsoverzicht

Wat betekent het coronavirus voor mijn bezoek aan programma’s van Paradiso?

3 maart, 2020

Paradiso news

Het coronavirus heeft Nederland bereikt. Via dit bericht informeert Paradiso haar bezoekers aan de hand van veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor programma’s van Paradiso. Dit bericht wordt aangepast op het moment dat er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op je bezoek aan een programma van Paradiso. Laatste update: 18 maart.

Laatste update: 18 maart

LET OP: Alle programma's tot en met maandag 6 april zijn opgeschort en worden waar mogelijk verplaatst. Dit vanwege het besluit van de Nederlandse overheid en het RIVM om alle evenementen boven de 100 personen te verbieden. Meer informatie hierover lees je op deze pagina. Het oorspronkelijke bericht gaat hieronder verder.


Click here for English info

Het coronavirus heeft Nederland bereikt. Via dit bericht informeert Paradiso haar bezoekers aan de hand van veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor programma’s van Paradiso. Dit bericht wordt aangepast op het moment dat er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op je bezoek aan een programma van Paradiso. 

Ik heb tickets gekocht voor een programma van Paradiso. Wordt deze afgelast?
Paradiso volgt de ontwikkelingen van het coronavirus nauwlettend en zo ook de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Paradiso ziet op dit moment geen reden om programma’s of clubnachten af te gelasten. Sommige artiesten cancellen hun eigen concert of tour. Hierover informeren we alle kaartkopers per e-mail. Bezoek ook regelmatig de programma-pagina op onze website voor actuele informatie.

Ik wil zelf niet meer naar Amsterdam of een programma van Paradiso vanwege het coronavirus, of mag niet reizen omdat ik in een gebied woon met reisbeperkingen. Kan ik mijn tickets retourneren?
Volgens het RIVM is het veilig om naar Amsterdam en dus naar programma’s van Paradiso te komen. Paradiso kan dan ook geen tickets retour nemen. Mocht het vanaf jouw vertrekpunt niet mogelijk zijn om naar Paradiso af te reizen, dan is het mogelijk je ticket te koop aan te bieden via een doorverkoopplatform als TicketSwap.

Welke extra maatregelen neemt Paradiso?
Paradiso hecht altijd al veel waarde aan hygiëne en dat is nu niet anders. We houden de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze dagelijkse gang van zaken waar mogelijk daar op aan.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek aan een programma van Paradiso om verspreiding van het coronavirus te voorkomen? 
Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen:

  • - Was je handen regelmatig
  • - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • - Gebruik papieren zakdoekjes

Ik ben pas geleden bij een programma van Paradiso geweest en nu ben ik ziek. Is er kans dat ik nu het coronavirus heb?
Die kans is zeer gering. We verwijzen je graag naar de site van het RIVM en hun adviezen op te volgen.