Programma
Nieuwsoverzicht

Vuur van Elephant Stone blijft oplaaien

30 augustus, 2017

Elephantstonepress

We durven er vergif op in te nemen dat Alex Maas van The Black Angels een gastrol zal vervullen tijdens het optreden van Elephant Stone tijdens Indiestadt op woensdag 20 september in Paradiso.

Hij zingt mee op het geweldige 'The Devil's Shelter' van Elephant Stone's jongste album 'Ship Of Fools', dat in de week van Indiestadt precies een jaar geleden uitkwam. Hoewel Elephant Stone (uit Montreal) zich onderscheidt met sitar en andere Indiase invloeden en The Black Angels (uit Austin) veel harder rocken, zijn de psychedelische grooves overduidelijk uit hetzelfde hout gesneden. En de stemmen van Maas en Rishi Dhir passen bij elkaar als zware shag en zweet.

Maas maakte eerder al een deep cut van Elephant Stone eigen voor een EP met remixes van nummers van vorige album 'The Three Poisons'. De band van Dhir staat op het punt dat kunstje te herhalen, op 15 september verschijnt 'Remix Of Fools'. Volg deze link voor een veelbelovende voorbode, een trippende herbewerking van 'The Devil's Shelter'.

Elephantstone YT

Tsugi Recording Session with Elephant Stone - "Manipulator"

Zo laat Elephant Stone het vuur van 'Ship Of Fools' al een jaar oplaaien, eerder waren we al onder de indruk van een fraai gefilmde live-sessie van het niet te versmaden openingssalvo 'Manipulator'. Geen betere reclame denkbaar voor wie nog twijfelt om de band weer eens live aan het werk te zien.