Programma
Nieuwsoverzicht

STOOR en Paradiso maken line-up STOOR live bekend

20 juni, 2023

STOOR live

Na twee jaar aan uitverkochte edities, keren Speedy J en de STOOR crew tijdens Amsterdam Dance Event 2023 terug naar Paradiso voor een tweedaagse editie van audiovisueel spektakel STOOR live. Op dinsdag 20 juni maakt de organisatie samen met Paradiso de line-up voor beide dagen bekend.

Op zaterdag deelt Speedy J het podium met Berghain resident JakoJako, het Britse duo Karenn (Blawan en Pariah) en technopionier Surgeon. De zondag staat in het teken van synergetische samenwerkingen wanneer naast Speedy J ook producers Rødhåd en Vril als Out of Place Artefacts en Donato Dozzy en Neel (Voices From The Lake) aan de knoppen draaien.

Zaterdag 21 oktober

  • JakoJako
  • Karenn
  • Surgeon
  • Speedy J

Zondag 22 oktober

  • Out Of Place Artefacts
  • Voices From The Lake
  • Speedy J
Jako jako stoor
Karenn 9912 by Marie Staggat
Surgeon stoor
Speedy j stoor
OOPA2 BLACK WEB
Photo 6 Credit Lara Cetti

Tickets

Zaterdag is inmiddels uitverkocht, er zijn nog wel tickets beschikbaar voor zondag. Daarnaast is er voor zaterdag een wachtlijst geopend, waarvoor je je hier kunt registreren.

Voor beide dagen geldt dat tickets pas vanaf twee dagen voor het programma te downloaden zijn, om zwarthandel tegen te gaan.

Over STOOR live

STOOR live is een volledig geïmproviseerde hardware jam tussen wisselende muzikanten, onder leiding van technoproducent Speedy J. Stagedesign, licht en een team van videokunstenaars worden geregisseerd door spatial designer Karl Klomp: door middel van robotcamera’s en videohardwarehacks op een LED video-object, smelten beeld en geluid samen tot een symbiose van ongebreidelde electronica. Afgelopen edities stonden naast Speedy J o.a. al Colin Benders, Dasha Rush, Lady Starlight, ROD, Rødhåd, Sterac en Surgeon op de line-up.

Bekijk hieronder de liveregistratie van vorig jaar.

STOOR live in Paradiso

STOOR live in Paradiso

ADE 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.