Programma
Nieuwsoverzicht

Snail Mail etaleert zeldzame klasse

18 mei, 2018

Snailmail1200

Het mooiste akoestische liedje van het jaar waarin je vingers over snaren hoort glijden, kan sinds woensdag aan de afspeellijst worden toegevoegd: 'Let's Find An Out' van Snail Mail.

Met dit jongste wapenfeit ontvouwt zich een nog breder palet van pracht, nadat Snail Mail met 'Pristine' en 'Heat Wave' al hoge ogen gooide.

Om stil van te worden, al is het maar voor twee minuten en dertien seconden. Het is de derde voorbode van het highly anticipated debuutalbum dat begin juni volgt. Alleen al het gitaarspel betovert, wees gewaarschuwd dat je er voorlopig geen genoeg van zal kunnen krijgen.

Snail Mail is de band van de 19-jarige Lindsey Jordan uit Baltimore, die op alle fronten ontzag inboezemt. Vocaal, muzikaal, tekstueel én in print, zoals in dit erg leuke generaties overbruggende dubbelinterview met Liz Phair. Let op de hilarische anekdote over een voorval tijdens een 'rich fucking college kids show' en de reactie van Phair. Het zal geen voorbode zijn van Snail Mail's optreden op London Calling op zaterdag 26 mei, vanaf 22.50 uur in de grote zaal. (FW)

Hqdefault 180518 005124

"Let's Find An Out" (Official Audio)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Snail Mail staat 26 mei op London Calling

Snail Mail is een van tien artiesten op London Calling die hun eerste langspeler nog moeten uitbrengen. Rosborough, Boy Azooga, Rolling Blackouts C.F., Yungblud, Husky Loops, Didirri, Stella Donnelly, Boniface en Bodega zijn de andere negen.