Programma
Nieuwsoverzicht

Nieuwe namen voor vierde ronde Zonneprijs

17 november, 2022

Novits 1600x1200

Indiestad presenteert samen met het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda de Zonneprijs. Amsterdams nieuwste en meest gewilde muzikanten van dit moment treden op in 't Zonnehuis voor een plek in de finale en een geldprijs ter waarde van 10.000 euro.  Voor de vierde ronde die op donderdag 12 januari 2023 plaatsvindt zijn de namen nu bekend.

Een Kasper behoort tot de vierde selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.


Max Hell

Max Hell maakt indie-rocknummers geïnspireerd door Pixies en David Bowie. Ze mixen interessante popmelodieën met plotselinge feedback-piepjes en vervormde refreinen. Op het podium zetten ze een echte show neer met afgesproken kleurenschema's en een energieke (en licht explosieve) instelling.

The Klittens
De Klittens zijn vijf muzikanten met een missie, ongetraind en onbekommerd. Een band voor degenen die een zwak hebben voor vrolijke liedjes en droevige gevoelens. Hun muziek is een verrassende mix van indie-fuzz en DIY. Het resultaat: een repertoire dat reikt van donkere postpunk tot dansbare liedjes over oma's.


The Klittens behoren tot de vierde selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.

The Klittens

Gratis met de Indiestadpas 2023

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Kijk en luister naar alle acts van Zonneprijs op YouTube en Spotify.

Hqdefault 221122 160349

Novits

Revelation

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.