Programma
Nieuwsoverzicht

Nieuwe namen voor derde ronde Zonneprijs

2 november, 2022

Elmer website

Indiestad presenteert samen met het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda de Zonneprijs talentencompetitie in 't Zonnehuis in Amsterdam Noord (lees artikel hier). Voor de derde ronde die op donderdag 1 december 2022 plaatsvindt zijn de namen nu bekend.

Na een spectaculaire tweede editie maken we ons op voor de derde ronde van Zonneprijs die op donderdag 1 december 2022 plaatsvindt in 't Zonnehuis.

Concertliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, terwijl vijf uiteenlopende muzikale acts ieder een kwartier optreden om de jury te overtuigen, in een zinderende wedstrijd om een plek in de finale en een geldprijs van 10.000 euro.


Ook voor deze ronde heeft Indiestad met zorg een selectie gemaakt van Amsterdams nieuwste en meest gewilde bands van dit moment. Alle deelnemers zijn nu bekend:

The Earwurms behoren tot de derde selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.

The Earwurms

Malu

Stel je een combinatie voor van de verfijnde smaak van het Bourgondische leven in combinatie met een vleugje Hollands
pragmatisme. Sensuele zang, zachte synthesizers en dansbare baslijnen brengen je in zomerse sferen. Laat je meeslepen door Malu, het ene moment in een fantasie, het volgende op de dansvloer.

Levi Boon
Rustgevende indie-folkliedjes die je meenemen door de persoonlijke dromen en gedachten van Levi. Samen met een prachtige band, die haar begeleidt met subtiele klanken en goed doordachte stukken, brengen ze de intieme nummers tot leven.

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle is een vunzig en dynamisch trio uit Amsterdam. Alles komt aan bod: van zoete zomerse wegdromers tot onevenaardbare sloopkogels. De combinatie van Jaïrs productieparels, de aanstekelijke energie van Rens en Ome Uncle als DJ: tevens mascotte en boter achter de decks, zorgen samen voor een show waar je kan dansen, schuifelen, springen en zweten.

Rens, Jaïr & Ome Uncle behoren tot de derde selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Kijk en luister naar alle deelnemende acts van Zonneprijs op YouTube en Spotify.

Hqdefault 221104 134814

Elmer

Je vader

Gratis met de Indiestadpas 2022

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023