Programma
Nieuwsoverzicht

Mondkapjes verplicht in Paradiso en ontheffing voor programma's

30 september, 2020

20200828 14 Claw Boys Claw Niels Vinck

In verband met de aanhoudende stijging van besmettingen in de regio Amsterdam stelt Paradiso tot nader order het dragen van een mondkapje verplicht. Dit is in lijn met het verzoek van burgermeester Halsema en het advies vanuit de overheid om mondkapjes in publieke binnenruimtes te dragen. Paradiso heeft op 30 september een ontheffing ontvangen op de maximale capaciteit van 30 personen, waardoor de programmering voorlopig kan plaatsvinden zoals gepland. 

In verband met de aanhoudende stijging van besmettingen in de regio Amsterdam stelt Paradiso tot nader order het dragen van een mondkapje verplicht. Dit is in lijn met het verzoek van burgermeester Halsema en het advies vanuit de overheid om mondkapjes in publieke binnenruimtes te dragen. Hierover lees je hieronder meer informatie

Op 30 september heeft de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing verleend aan Paradiso op de maximale capaciteit van 30 personen. Hierdoor kan de programmering voorlopig plaatsvinden zoals gepland met maximaal 250 bezoekers. Alle kaartkopers ontvangen enkele dagen voor het bezoek een e-mail met actuele informatie.

Bekijk hier een overzicht van alle geplande coronaproof programma's.

Wear a face mask

We want to organise our events in an as safe as possible environment for all of our visitors. Therefore from now on, it is now mandatory to wear a face mask everywhere in Paradiso. Once seated, you are allowed to take off your mask. 

Heading for the bar or toilet? Put your mask back on until you return to your seat. We request you to bring your own face mask.

All corona measures

We have taken extensive measures to ensure a safe visit to Paradiso. Click the button below for all info