Programma
Nieuwsoverzicht

Marco Borsato geeft exclusief optreden in Paradiso

28 september, 2017

Marco borsato

Speciaal voor zijn nieuwe album 'Thuis', geeft Marco Borsato een exclusief optreden in Paradiso. Op donderdag 16 november aanstaande staat Borsato weer in de Amsterdamse poptempel waar hij twintig jaar geleden voor het eerst optrad.

Nieuw album 'Thuis'

Tijdens dit intieme en unieke optreden laten Borsato en zijn band het publiek kennis maken met nieuw werk van zijn album 'Thuis' dat op vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Op het nieuwe album staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn."

Op donderdag 16 november geeft Marco Borsato een exclusief optreden in Paradiso Amsterdam ter ere van zijn nieuwe album 'Thuis'.

Thuis

​Hoogtepunten

Borsato treedt al 27 jaar op in kleine en grote zalen en ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij maar liefst twintig keer in de Ziggo Dome, negen keer in De Kuip, vijfentwintig keer in GelreDome, twintig keer in Ahoy en meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. En nu een speciaal optreden in Paradiso Amsterdam. Hoewel het een albumpresentatie is en er dus kennis gemaakt wordt met nieuwe nummers, wordt het een volwaardig en dynamisch live optreden waar ook de grootste hits uit het verleden niet ontbreken.