Programma
Nieuwsoverzicht

M. Lucky brengt exclusieve Record Store Day single uit in samenwerking met Paradiso Vinyl Club

5 maart, 2024

M Lucky pressphoto

Op Record Store Day Nederland brengt Paradiso Vinyl Club een exclusieve vinylsingle uit van M. Lucky. Op de single staan de nummers 'You Shoud Get To Know You Like I Do' en 'The Fool'.

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat zes keer per jaar een exclusieve single uitbrengt van opkomende Nederlandse artiesten, brengt in april een exclusieve single uit van M. Lucky. De single zal worden verstuurd naar leden van Paradiso Vinyl Club, maar zal ook in beperkte oplage verkrijgbaar zijn op Record Store Day Nederland op 20 april 2024.

M. Lucky is de alias van singer-songwriter Marcia Savelkoul. M. Lucky’s muziek barst van de lenteachtige kwispelpop afgewisseld met gulle anthems die zachtheid en vertrouwen bieden aan iedereen die het horen wil. In december 2022 verscheen de debuutplaat Gentlewoman. Deze werd lovend ontvangen door o.a. OOR: “Gentlewoman is, met afstand, de mooiste plaat van Nederlandse bodem die ik dit jaar hoorde.” Het album werd verder geprezen in Lust For Life, de Volkskrant, Het Parool, Elle, Numéro en op Radio2.

You Should Get To Know You Like I Do / The Fool (PVC057)

De single kenmerkt de start van het nieuwe hoofdstuk van M. Lucky, waarbij de muziek nog aanstekelijker is dan voorheen. Op de A-side komt het nog niet uitgebrachte nummer 'You Should Get To Know You Like I Do' te staan en op de B-side het reeds uitgebrachte nummer 'The Fool'. De single al in oplage van 1050 worden gedrukt op wit vinyl.

Mockup M Lucky vinyl

Releaseshow

De singlerelease zal ook in Paradiso worden gevierd met een concert in de bovenzaal op 14 juni. Tickets voor deze show zijn direct in de voorverkoop gegaan. Leden van Paradiso Vinyl Club hebben de mogelijkheid de releaseshow gratis met een gast te bezoeken. Meer informatie hierover is te vinden via de kanalen van Paradiso Vinyl Club.

Word lid van Paradiso Vinyl Club

Nog geen Paradiso Vinyl Club lidmaatschap? Word nu voor 7,50 euro per maand lid en ontvang al onze releases en extra’s thuis en maak kans op concertkaarten voor de releaseshows. Daarnaast steun je opkomende Nederlandse artiesten en ontdek je veel nieuwe muziek. Eerder brachten artiesten als WIES, Marathon, Bnnyhunna, YIN YIN, My Baby en Bob Uit Zuid een single uit op Paradiso Vinyl Club voor ze doorbraken bij groot publiek. 

M Lucky pressphoto
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.