Programma
Nieuwsoverzicht

Luister naar de nieuwe single 'Burning Arms' van MICH

25 augustus, 2023

Mich webb

Op de nieuwe single 'Burning Arms' van MICH zijn geen gitaren te horen. Heb je het ooit zo zout gegeten?

De Amsterdamse formatie is juist opgebouwd rondom de gitaarloops van Piet Parra. Laatstgenoemde wilde wel eens iets anders en kroop achter het drumstel. Daar wist Sofie Winterson vervolgens wel raad mee en drapeerde daar synths en zang bovenop. De rest van de band kwam erbij, maar ex-bandlid Rimer London kreeg het op de heupen en voegde nog een sloot aan synthesizers toe aan de compositie. En zo zag 'Burning Arms' het levenslicht.

Genoeg gepraat. Tijd om te luisteren.

MICH op 16 september in Bitterzoet

Is 'Burning Arms' je welgevallen? Luister dan ook eens naar de drie albums die eerder verschenen zijn. Daarna staat het je helemaal vrij om een ticket te kopen voor de show die MICH op zaterdag 16 september in Bitterzoet te Amsterdam speelt.

Ook leuk

Een week later organiseert bandlid Sofie Winterson een evenement in de tuin en zaal van de Tolhuistuin. Onder de noemer 'Southern Skies: Sofie Winterson & Friends'. In het kort betekent dat akoestische optredens van Rimer London, Nana Adjoa en Sofie 's middags in de tuin en een optreden van Winterson met voltallige band aan het begin van de avond in de zaal.