Programma
Nieuwsoverzicht

Lucky Done Gone brengt exclusieve vinyl single uit op Paradiso Vinyl Club

14 september, 2023

TB LDG High Res 2

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso, brengt volgende maand een exclusieve single uit van dj en producer Lucky Done Gone.

Lucky Done Gone is vooral bekend van zijn aanstekelijke dj-sets, waarbij de dj en producer zeker wil weten dat het publiek net zo erg van de muziek geniet als dat hij zelf aan het doen is. Zijn naam mocht afgelopen zomers al de posters van o.a. Wildeburg, DGTL, Lowlands en Awakenings sieren en nu cureert Lucky Done Gone ook zijn eigen platform én clubnacht Modus in Parallel Amsterdam. Als dat al niet genoeg was, produceert Lucky Done Gone ook zijn eigen nummers, waarvan Paradiso Vinyl Club er twee op gelimiteerd wit vinyl mag uitbrengen op 17 oktober. De single is exclusief verkrijgbaar voor leden van Paradiso Vinyl Club.

Meer informatie over de releaseshow zal binnenkort bekend gemaakt worden.

A: Floating (Trance mix)
B: Floating (Dream mix)

Releasedatum: 17 oktober 2023

Mockup Lucky Done Gone vinyl

Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft door ze een single op vinyl aan te bieden. Op die manier probeert Paradiso een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap.

Het werkt zo: de artiest levert twee bijzondere tracks en artwork aan waar een 7 inch vinyl single van wordt gemaakt. De artiest krijgt 100 singles waarmee ze mogen doen wat ze willen; meenemen naar potentiële labels, boekers of andere samenwerkingspartners, gebruiken voor promo of verkopen tijdens optredens. Tegelijkertijd zijn ze door Paradiso bestempeld tot veelbelovend talent, een mooie duw in de rug voor nieuw talent dus! Om dit project financieel mogelijk te maken kan je lid worden van Paradiso Vinyl Club. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van de Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. Artiesten als Pip Blom, Gallowstreet, YĪN YĪN, Amy Root, RIMON, Indian Askin en My Baby brachten eerder singles uit bij de club.

De Paradiso Vinyl Club vindt het belangrijk een zo breed mogelijk muzikaal spectrum te vertegenwoordigen. De releases lopen uiteen van indie tot elektro, en van tropical tot hiphop: voor ieder wat wils. Als je geïnteresseerd bent in de nieuwe spannende muziek van morgen, is een lidmaatschap van de Paradiso Vinyl Club een must.