Programma
Nieuwsoverzicht

Laatste namen bekend voor Indiestad Fest 2023

13 juli, 2023

Durry Portraits 27 webversie

Met DURRY en Fat Dog als laatste toevoegingen is de line up compleet voor Indiestad Fest. Fat Dog staat garant voor een dampende set vol krautrock en punk, terwijl DURRY je meeneemt op de nostalgische tour met hun poppy indierock. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via de eventpagina hieronder. Pashouders van de Indiestadpas 2023 kunnen deze dag gratis bijwonen.

Op zondag 24 september is er in Paradiso een breed spectrum aan nieuwe indie artiesten te horen, variërend van elektronische pop tot harde punk. Eerder hebben het New Yorkse Geese, indieband Teleman, punkband DITZ en de Noorse hardcoreband Hammok hun komst bevestigd. Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023.

Indiestad Fest
Onder de nieuwe naam Indiestad Fest zijn er deze editie zeven acts te horen. Eerdere edities van dit festival droegen de naam Indiestadt Festival. Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival in diezelfde week, pikt Paradiso de krenten uit de pap en vult het programma aan met andere veelbelovende indie-acts. Het programma bestaat dit jaar uit electropop van Tachys, postpunk van Geese, elektronische indiepop van Teleman, punkband DITZ, altpopster Glüme, melancholische indie van Gloria de Oliveira en hardcoreband Hammok.