Programma
Nieuwsoverzicht

Janelle Monáe voor twee optredens naar Paradiso

4 juni, 2018

Persfoto Janelle Monae

Janelle Monáe komt op donderdag 6 september en vrijdag 7 september naar Amsterdam voor optredens in de grote zaal van Paradiso. De zangeres, die voor haar nieuwste album 'Dirty Computer' samenwerkte met Prince, heeft momenteel een hit met single 'Pynk (feat. Grimes)'. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 juni om 10.00 uur.

Janelle Monáe komt op donderdag 6 september en vrijdag 7 september naar Amsterdam voor optredens in de grote zaal van Paradiso. De zangeres, die voor haar nieuwste album 'Dirty Computer' samenwerkte met Prince, heeft momenteel een hit met single 'Pynk (feat. Grimes)'. Tickets voor deze concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 juni om 10.00 uur via onze website.

Al sinds het uitkomen van debuutalbum 'The ArchAndroid' in 2010 gaat het hard met de carrière van zangeres, producer en actrice Janelle Monáe. De Amerikaanse kon onder meer dankzij single ‘Tightrope’, die ze met Big Boi opnam, direct rekenen op een grote schare fans. Met een afwisselend geluid, waarin ze zich niet beperkt tot genres als r&b, soul, rock en funk, spreekt ze een breed publiek aan. Ook verschillende gastbijdrages, bijvoorbeeld aan fun.-hit ‘We Are Young’, dragen daar aan bij. Met 'The Electric Lady' (2013) vestigt Monáe zich definitief.

Janelle Monáe voor twee optredens naar Paradiso

Janelle Monáe – Make Me Feel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Dirty Computer

In april bracht Janelle Monáe ‘Dirty Computer’ uit, een album dat op ongekend veel lovende recensies kon rekenen. Voor de plaat werkte Monáe tot zijn overlijden samen met Prince. Vooral op het nummer ‘Make Me Feel’ drukte hij overduidelijk zijn stempel met zijn kenmerkende gitaarspel. Onder meer Pharrell Williams ('I Got The Juice') en Grimes (voor single 'Pynk' waarmee nu de hitlijsten bestormd worden) leenden hun talent voor bijdrages op 'Dirty Computer'. De singles die ze uitbrengt gaan telkens gepaard met prachtig geregisseerde video’s, waarin de zangeres ook haar acteertalent laat zien. 

Janelle Monáe voor twee optredens naar Paradiso

Janelle Monáe - Pynk

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Info