Programma
Nieuwsoverzicht

Informatie bezoeken programma's met coronamaatregelen

7 april, 2021

Testen voor toegang LR

Per februari 2022 zijn er verschillende wijzigingen in de maatregelen van kracht ter bestrijding van het coronavirus. Per programma kan de situatie verschillen. Bekijk deze pagina voor een overzicht van wat elke maatregel inhoudt voor je bezoek.

Per februari 2022 zijn er verschillende wijzigingen in de maatregelen van kracht ter bestrijding van het coronavirus. Per programma kan de situatie verschillen. Zo kan voor toegang een negatief testresultaat vereist zijn (1G), een coronatoegangsbewijs nodig zijn óf helemaal geen maatregelen gelden Bekijk deze pagina voor een overzicht van wat elke maatregel inhoudt voor je bezoek.

Hoe werkt het bij een 1G-programma, waarbij een negatieve test verplicht is?
Je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.


Hoe werkt het bij een programma met een vereist coronatoegangsbewijs? (van toepassing tot en met 24 februari 2022)
Je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor het programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier. Als je een bewijs uit een ander EU-land hebt, kun je deze DCC/QR-code tonen aan de deur. Een bewijs van buiten de EU is niet geldig, in dat geval óf als je geen vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app hebt staan, moet je een test boeken via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs. Om te controleren dat je jouw eigen coronatoegangsbewijs laat zien. We controleren niet of de naam op je ticket overeenkomt met je identiteitsbewijs

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar de zaal de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. 


Hoe werkt het bij een programma zonder maatregelen?
Zoals vanouds: neem je ticket mee en geniet van het programma. Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en eventueel lidmaatschap te tonen. 


Check altijd de programma-pagina op onze website en lees de informatie die we per e-mail toesturen aan kaartkopers, zodat je op de hoogte bent van de actuele coronamaatregelen en je je bezoek zo goed als mogelijk kunt voorbereiden.