Programma
Nieuwsoverzicht

Ineffekt brengt vinylsingle uit op Paradiso Vinyl Club

2 juni, 2022

Ontwerp zonder titel 2

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso, brengt volgende maand een exclusieve single uit van DJ en producer Ineffekt.

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso, brengt volgende maand een exclusieve single uit van DJ en producer Ineffekt.

Wat gebeurt er als je breakbeat, pop, techno, een vleugje hyperpop en kleurrijke electronica bij elkaar gooit? Het lijkt haast onmogelijk, maar producer Ineffekt weet deze genres genadeloos in een nonchalante mix met elkaar samen te brengen, zo bewees hij al op zijn EP ‘Broken Dreams / Solaris’ (2020) en debuutalbum ‘Kora’ (2021). Inmiddels heeft de 20-jarige al in veel clubs door Nederland mogen draaien en is hij in 2021 door 3voor12 genomineerd voor Album van het Jaar. Op 8 juli brengt Ineffekt een exclusieve 7″ uit op transparant blauw vinyl met de twee nog onuitgebrachte nummers 'Clementine' en 'Sweet Enough To Stay'.

Meer informatie over een releaseshow zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Side A: Clementine
Side B: Sweet Enough To Stay
Releasedatum: 8 juli 2022

Amsterdamse fuzzpopband POM brengt exclusieve single uit op Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft door ze een single op vinyl aan te bieden. Op die manier probeert Paradiso een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap.

Het werkt zo: de artiest levert twee bijzondere tracks en artwork aan waar een 7 inch vinyl single van wordt gemaakt. De artiest krijgt 100 singles waarmee ze mogen doen wat ze willen; meenemen naar potentiële labels, boekers of andere samenwerkingspartners, gebruiken voor promo of verkopen tijdens optredens. Tegelijkertijd zijn ze door Paradiso bestempeld tot veelbelovend talent, een mooie duw in de rug voor nieuw talent dus! Om dit project financieel mogelijk te maken kan je lid worden van Paradiso Vinyl Club. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van de Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. Artiesten als Pip Blom, Gallowstreet, YĪN YĪN, Amy Root, RIMON, Indian Askin en My Baby brachten eerder singles uit bij de club.

De Paradiso Vinyl Club vindt het belangrijk een zo breed mogelijk muzikaal spectrum te vertegenwoordigen. De releases lopen uiteen van indie tot elektro, en van tropical tot hiphop: voor ieder wat wils. Als je geïnteresseerd bent in de nieuwe spannende muziek van morgen, is een lidmaatschap van de Paradiso Vinyl Club een must.