Nieuwsoverzicht

Indiestad presenteert een week in Cinetol

Cinetol 1600

Samen met Paradiso presenteert Indiestad van vrijdag 19 tot en met donderdag 25 mei iedere dag een concert in Cinetol. De creatieve broedplaats in de Amsterdamse Pijp heeft een podium dat plek biedt aan 150 bezoekers. De concerten zijn gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017 met een limiet van 50 aanmeldingen per concerten. Daarnaast zijn er per concert 100 losse kaarten te koop. 

Cinetol 1600

The Goon Sax - Boyfriend

Woensdag 24 mei: The Goon Sax

The Goon Sax is een indiepopband uit Brisbane, Australië. Het trio wordt voorgegaan door Louis Forster, zoon van Robert Forster die furore maakte met de band The Go-Betweens. Net als zijn vader maakt Louis liedjes die even intelligent als droevig met invloeden van muziek uit de jaren tachtig. Het debuutalbum ‘Up To Anything’ kwam vorig jaar uit.

Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 18.30 uur
Entree: 7,- inclusief daglidmaatschap

Koop hier je kaarten of meld je hier aan als je de Indiestadpas 2017 hebt.

Cinetol 1600

Jim Jones and the Righteous Minds - Aldecide

Donderdag 25 mei: Jim Jones & the Righteous Mind

De carrière van zanger en gitarist Jim Jones bevat een aardig aantal formaties, waaronder The Jim Jones Revue, Black Moses en Thee Hypnotics. De laatste incarnatie is die met The Righteous Mind, waarmee hij op 12 mei het album ‘Super Natural’ uitbrengt. Het maakt eigenlijk niet uit in welke hoedanigheid je Jim ziet, het is altijd een extravagante rock ’n roll show met ontembare energie van de frontman.

Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Entree: 10,- inclusief daglidmaatschap

Koop hier je kaarten of meld je hier aan als je de Indiestadpas 2017 hebt.

Tekst door: Jurry