Programma
Nieuwsoverzicht

Giant Party gigant in spé

18 juni, 2018

Giantpartypress

Als The Guardian noteert dat je onstuimige optreden doet denken aan 'Lionel Richie on Marvin Gaye’s drugs', kan de vlag uit. 

Wat een prachtquote. Geen alledaagse referenties ook, als je bedenkt dat het om een gitaarbandje gaat met een stevig randje elektronica. Giant Party luidt de naam, geboorteplaats Londen.

'White Ink' is een zwaar verslavend werkje, mede dankzij het pulserende ritme volgens het boekje van Franz Ferdinand. De falsetto vocalen doen intussen nogal denken aan Everything Everything.

Bij jongste worp 'Actress' zal de verslaggever van de Britse krant vermoedelijk die wappie Richie voor zich hebben gezien, luister maar eens naar het soulvolle tussenbedrijf. Hoogst origineel en reden om met bovengemiddelde belangstelling uit te kijken naar een eerste album van Giant Party, op basis van de eerste voorbodes kan het nog alle kanten op. (FW)

Giant Party staat 9 juli in Paradiso

Giant Party staat op zondag 8 juli op het Metropolis Festival in Rotterdam en een dag later in de kleine zaal van Paradiso. Met de Indiestadpas ben je daar gratis bij.

Hqdefault 180618 224243

Actress (Official Audio)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.