Nieuwsoverzicht

ESNS afterparty

Fb header esns tttt

Onze eigen officiële Eurosonic Noorderslag afterparty op vrijdag 15 januari in Platformtheater. Met: Gallowstreet, Cairo Liberation Front, Pushin Wood Soundsystem en KC the Funkaholic!

Het feestje wordt gehost door BLIP Agency en co-host de mannen van Pushin Wood Soundsystem. Is er een tropisch feestje in Groningen, dan zijn zij de grote roergangers. Live staan de mannen van Gallowstreet garant voor un grande fissa! Brass, bass en beats. Not your so average brassband, maar keihard dansen en fistpumpen op drum ’n bass, house en trap met hier en daar een vleugje tropicala en vooral met veel energie! Meng Arabische muziek met hip hop, house. Stel je voor dat Omar Souleyman jamt met Sean Paul op een bruiloftfeest, dat is wat je kunt verwachten bij Cairo Liberation Front. Live brengen ze de energie van de vroegere warehouse parties en early day punk concerten terug naar de dansvloer.

Say Yallaaaaah! KC The Funkaholic is een ware legende. Draaide zijn soul en funk in de RoXY, is founding father van het label Kindred Spirits , stelt playlists samen voor 22 Tracks en is samen met de mannen van Jungle by Night gastheer van de jaarlijks terugkerende Felabrations. Tropicala, Afro, funk en house zullen uit de speakers klinken.

Facebook event >
Vrijdag 15 januari 2016
Platformtheater, Groningen
Open: 01.00-05.00