Programma
Nieuwsoverzicht

Eerste namen voor 7 Layers Festival

8 mei, 2017

7layers

De eerste artiesten die op de tweede editie van 7 Layers Festival zullen optreden zijn woensdag bekend gemaakt door organisator Dotan in De Wereld Draait Door. Op het festival op 30 september en 1 oktober spelen tientallen singer-songwriters in diverse locaties in Amsterdam.

7layers

Tijdens 7 Layers Festival nodigt zanger Dotan zijn favoriete singer-songwriters uit. Hij biedt artiesten een podium en een volle zaal, iets wat in dit genre zeker niet vanzelfsprekend is. De eerste editie eerder dit jaar was een groot succes en zorgde voor de doorbraak van onder anderen Tash Sultana.


De eerste namen voor 7 Layers Festival 2017 zijn:
Lewis Watson
Mahalia 
Siv Jakobsen 
Toby Johnson 
Daudi Matsiko 
Lucy Rose 
Luke Sital-Singh 
Dean Lewis
Joseph & Maia 
L.A. Salami
Saint Sister


Het 7 Layers Festival is ontstaan na een aantal prachtige uitverkochte edities van de 7 Layers Sessions in Bitterzoet. De sessies vinden ondertussen regelmatig plaats door heel Nederland. Bij deze singer-songwriteravonden, georganiseerd door Dotan, staat pure aanpak centraal. Een artiest met zijn of haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. De zaal wordt tijdens deze avonden omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen overgeproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen. Bij het 7 Layers Festival gebeurt hetzelfde, in een weekend in september in verschillende locaties in het centrum van Amsterdam.