Programma
Nieuwsoverzicht

Eerste namen bekend voor Indiestad Fest

6 april, 2023

Indiestad Fest 2023 alleen kikker

Ontdek veelbelovende indie-acts tijdens Indiestad Fest, het jaarlijkse minifestival van Indiestad voor nieuwsgierige muziekliefhebbers. Op zondag 24 september hoor je een breed scala aan de allernieuwste indie-artiesten, van elektronische pop tot harde punk. Zo hebben Geese, Teleman, Tachys en Hammok hun komst bevestigd. Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023.

Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival in diezelfde week, pikt Paradiso tijdens Indiestad Fest de krenten uit de pap en vult het programma aan met andere smaakmakers. Vanaf 16 uur kan je komen genieten van de electropop van het Deense Tachys, postpunk van Geese en de elektronische indiepop van Teleman.

Meer info en tickets

Indiestad
Al meer dan 10 jaar is Indiestad het platform voor avontuurlijke indieliefhebbers. Paradiso heeft het platform en de Indiestadpas in het leven geroepen om publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuwe indiemuziek. Met de Indiestadpas kun je een kalenderjaar lang opkomende bands en artiesten ontdekken op verschillende locaties in Amsterdam.