Programma
Nieuwsoverzicht

Een nieuwe reeks aan namen voor Indiestad Fest

28 mei, 2024

65d4e39c95820a3f874701b3 e0e4f1ea P1100510 EDIT web

Een nieuwe reeks aan namen voor Indiestad Fest, het jaarlijkse mini-festival van Indiestad voor nieuwsgierige indieliefhebbers, is bekend. De Britse singer-songwriter Bess Atwell, de eclectische indieband Pale Blue Eyes en Australische folkact Maple Glider zorgen dit jaar voor een divers programma. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via de eventpagina hieronder. Pashouders van de Indiestadpas 2024 kunnen dit festival gratis bijwonen door zich aan te melden via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Op zaterdag 14 september is er in Paradiso weer een diverse reeks aan nieuwe indie-artiesten te horen, variërend van experimentele artrock tot melancholische popmuziek. Eerder bevestigden SUUNS, Just Mustard, Molly Payton en Asha Jefferies hun komst naar Paradiso. 

Meer info en tickets hier.

Indiestad

Al meer dan 10 jaar is Indiestad hét platform voor avontuurlijke indieliefhebbers. Paradiso heeft het platform en de Indiestadpas in het leven geroepen om publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuwe indiemuziek. Met de Indiestadpas kun je een kalenderjaar lang opkomende bands en artiesten ontdekken op verschillende locaties in Amsterdam.

Meld je aan met de Indiestadpas

Dit festival is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle indie concerten van Paradiso in Amsterdam. Meld je aan voor het festival via onderstaande link.

Meld je aan voor het festival
Gratis met de Indiestadpas 2023