Programma
Nieuwsoverzicht

Dotan kondigt tweede 7 Layers Festival aan

8 mei, 2017

7layers

Het 7 Layers Festival keert in 2017 terug voor een tweede editie op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Dat maakte organisator en festivalcurator Dotan vandaag bekend in De Wereld Draait Door. Dit weekend vindt de eerste editie plaats van het tweedaagse singer-songwriterfestival in Paradiso, People’s Place en de Vondelkerk. De kaartverkoop voor 7 Layers Festival 2017 is direct van start gegaan via www.paradiso.nl.

Alex Vargas - 7 Layers Sessions

Dotan over de tweede editie van het 7 Layers Festival: "Ik ben heel trots dat mensen vertrouwen hebben in mijn smaak en ik op deze manier nieuwe muziek een podium kan geven. De artiesten zijn enorm dankbaar en het is heel mooi om iets terug te mogen doen op deze manier. Ik had nooit durven dromen dat de ‘7 Layers’ sessies door heel Nederland plaatsvinden en vervolgens konden uitgroeien tot een festival, laat staan dat er nu een tweede editie komt."


De eerste editie, welke komende zaterdag van start gaat, verkocht eerder dit jaar in enkele uren uit. Aan het oorspronkelijk eendaagse evenement werd toen een extra dag toegevoegd, waarvoor de kaarten ook in no-time over de toonbank waren.