Programma
Nieuwsoverzicht

De bijzondere aantrekkingskracht van The Mysterons

19 december, 2017

Mysteronspress

Vrij naar Zwagerman typeren we het debuutalbum van The Mysterons als een kunstwerk dat de wonderlijke suggestie wekt door jou en jou alleen bezield te kunnen raken.

The Mysterons zijn er gauw in geslaagd een geheel autonome wereld te creëren, al kan er naar diverse decennia worden gekeken voor overeenkomsten. Een licht psychedelische wereld waarin het goed toeven is, zangeres Josephine van Schaik beschikt over de zeldzame kwaliteit je het gevoel te geven dat jij bent uitverkoren om naar haar te mogen luisteren.

Hoewel honderdduizenden Nederlanders al meer dan eens mochten kennismaken met The Mysterons dankzij hun minuten (1 en 2) in DWDD, weiger je afscheid te nemen van het idee dat alleen jij deze band thuisbrengt.

Dat gevoel laat zich lastig in woorden vatten, en is natuurlijk zo subjectief als wat. Laten we wel wezen: wie tijdens de nieuwjaarsborrel van Indiestad voor het eerst in aanraking komt met dit ongemeen getalenteerde vijftal uit Amsterdam, heeft dit jaar onder een steen geleefd. (FW)

Mysterons YT

Sold My Medicine

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

The Mysterons staan 6 januari in Paradiso tijdens de Indiestad Nieuwjaarsborrel

Nana Adjoa, Fungo Bat, EUT, Petersburg Orderer, Yasmine, San Dollar en Pfaff completeren zaterdag 6 januari een line-up die louter uit vaderlands talent bestaat. Gratis met de Indiestadpas 2017 én 2018.