Programma
Nieuwsoverzicht

Boss Hog in november naar Paradiso

1 augustus, 2017

Boshognews

Op zaterdag 4 november staat de New Yorkse punkband, die in 1989 opgericht werd door Cristina Martinez en Jon Spencer (Pussy Galore, The Jon Spencer Blues Explosion), in de grote zaal van Paradiso. Het concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017.

Op zaterdag 4 november staat de New Yorkse punkband, die in 1989 opgericht werd door Cristina Martinez en Jon Spencer (Pussy Galore, The Jon Spencer Blues Explosion), in de grote zaal van Paradiso. Het concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017. Reguliere tickets zijn vanaf vrijdag 4 augustus te koop via Ticketmaster

Nieuw album 'Brood X'

Afgelopen maart verscheen na 17 jaar van komen en gaan de opvolger van het album 'Whiteout' getiteld 'Brood X'. Daarop hoor je nog steeds die groovy blues en punkrock die ze in al die jaren groot heeft gemaakt, maar zijn de teksten niet altijd meer zo humoristisch als in de jaren negentig. De band kampt ook met het New York en de Amerikaanse politiek van nu en dat hoor je terug in de nummers; met name geput uit de frustraties die zangeres Cristina Martinez bezig houden. 

Boss Hog staat op zaterdag 4 november in Paradiso

Shh Shh Shh

Sex, Sex and Rock 'n Roll

In 28 jaar tijd heeft Boss Hog een behoorlijke cultstatus opgebouwd in Amerika en ver daarbuiten. Het allereerste optreden vond plaats in de legendarische punkbar CBGB's in New York. Naast de ijzersterke bluespunk en het virtuoze en groovy gitaarspel van Jon Spencer werd het ook een memorabel debuut omwille het feit dat de gitarist het hele optreden naakt was. Niet veel later verscheen zangeres Cristina ook naakt op het artwork van de band en al snel werd de stijl van de band omschreven als 'Sex, Sex and Rock 'n Roll'. 

Gratis met de Indiestadpas 2017

Het concert van Boss Hog is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017. Pashouders moeten zich aanmelden via de onderstaande link. Nog geen Indiestadpas? Deze is nog steeds te koop via de Paradisowinkel