Programma
Nieuwsoverzicht

Bnnyhunna brengt vinyl single uit op Paradiso Vinyl Club

8 november, 2022

1 5 L1 A3062 positive

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso Amsterdam dat opkomend Nederlands talent steunt, brengt op 18 november 2022 een exclusieve vinyl single uit van multi-instrumentalist Bnnyhunna. De release wordt gevierd tijdens Super-Sonic Jazz Festival.

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso Amsterdam dat opkomend Nederlands talent steunt, brengt op 18 november 2022 een exclusieve vinyl single uit van multi-instrumentalist Bnnyhunna. De release wordt gevierd tijdens Super-Sonic Jazz Festival.

Benjanin 'Bnnyhunna' Ankomah groeide op in Amsterdam Oost en vond zijn passie voor muziek in de kerk waar hij leerde om verschillende instrumenten te spelen. Al snel ontdekte hij zijn talenten en begon hij met het produceren van muziek voor vrienden en tourde hij internationaal met artiesten als Jose James, Arp Frique en Yung Nnelg. Na vele muzikale avonturen begon het te kriebelen bij Bnnyhunna om om zijn eigen boodschap over te brengen en begon hij zich meer te verdiepen in zijn soloproject. In 2021 bracht Bnnyhunna zijn debuut-EP SINTHA uit en maakt hij zich nu klaar voor de release van zijn volgende release. Voor die tijd brengt Bnnyhunna een single uit op Paradiso Vinyl Club. De single verschijnt op exclusief wit vinyl en is exclusief voor leden van Paradiso Vinyl Club; leden van Paradiso Vinyl Club zullen de single op de releasedatum in hun brievenbus ontvangen. 

De singlerelease zal worden gevierd met een optreden op Super-Sonic Jazz Festival, het meerdaagse festival in Paradiso dat vernieuwende artiesten presenteert op het snijvlak van jazz. Op het festival zijn zowel nationale als internationale artiesten te bewonderen die invloeden van traditionele jazz combineren met soul, hiphop, elektronische, klassieke en niet westerse muziek. Super-Sonic Jazz Festival 2022 vindt plaats van woensdag 16 tot en met zondag 20 november 2022 in Paradiso, de Vondelkerk en de Duif in Amsterdam.

Bnnyhunna - Drowning / Oxford Street (PVC048)

Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft door ze een single op vinyl aan te bieden. Op die manier probeert Paradiso een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap.

Het werkt zo: de artiest levert twee bijzondere tracks en artwork aan waar een 7 inch vinyl single van wordt gemaakt. De artiest krijgt 100 singles waarmee ze mogen doen wat ze willen; meenemen naar potentiële labels, boekers of andere samenwerkingspartners, gebruiken voor promo of verkopen tijdens optredens. Tegelijkertijd zijn ze door Paradiso bestempeld tot veelbelovend talent, een mooie duw in de rug voor nieuw talent dus!
Om dit project financieel mogelijk te maken kan je lid worden van Paradiso Vinyl Club. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van de Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. Artiesten als Pip Blom, Gallowstreet, YĪN YĪN, Amy Root, RIMON, Indian Askin en My Baby brachten eerder singles uit bij de club.

De Paradiso Vinyl Club vindt het belangrijk een zo breed mogelijk muzikaal spectrum te vertegenwoordigen. De releases lopen uiteen van indie tot elektro, en van tropical tot hiphop: voor ieder wat wils. Als je geïnteresseerd bent in de nieuwe spannende muziek van morgen, is een lidmaatschap van de Paradiso Vinyl Club een must.

Bnnyhunna - Traffic

Bnnyhunna - Traffic

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.