Programma
Nieuwsoverzicht

Bekijk hoe Meatbodies ook uitblinkt in het medium videoclip

3 november, 2017

Meatbodiespress

Als 'Ty Segall' een van je Google Alerts is, is het vaak feest. Zijn organogram is zo wijdvertakt dat Meatbodies pas op het uitvouwblad opduikt.

Van de Californische garagerockers verscheen deze week een toffe videoclip bij het tofste nummer van tweede album 'Alice'. Het was echt even inkomen toen dat album begin dit jaar verscheen, omdat de tredmolen die Meatbodies' brein Chad Ubovich aandreef op het debuut in 2014 (met inbreng van Ty Segall) meteen al een stuk trager draaide. Omdat de muziek op het conceptalbum meer naar houdbare hardrock uit de jaren '70 neigt dan naar gemene garagerock uit de '00s. Pas bij nummer vier 'Creature Feature' gingen we overstag.

Van dat repetitieve monster verscheen deze week dus een griezelig (goed) clipje. Als de muziek je wel kan bekoren, volg je deze link voor een denderende live-uitvoering.

Meatbodies YT

"Creature Feature" (Official Music Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

PS Gisteren volgde de aankondiging van een door Ty Segall geproduceerd album van Lars Finberg (A-Frames, The Intelligence, ex-Thee Oh Sees). Wie daar meer over wil lezen, volgt deze link. En beluistert daar Finbergs veelbelovende eerste wapenfeit als soloartiest, met Mikal Cronin op saxofoon.