Programma
Nieuwsoverzicht

Ambassadeur Jurian kijkt in zijn glazen bol

22 mei, 2017

Frontier ruckus

Onze ambassadeur Jurian Glas tipt niet alleen nieuw werk zoals Enter The Kingdom van Frontier Ruckus (foto). Er zijn ook een paar reissues waar hij met ons eens over wil hebben. Hij denkt dat er nog wel het een en ander valt te ontdekken. Wat te denken van bijvoorbeeld The Trinity Session van Cowboy Junkies uit 1988?

Frontier Ruckus – Enter the Kingdom

Album zojuist uitgebracht. Uit noordelijke stad Detroit, dus roots met een industrieel vleugje en warme high school sentimenten. Banjo en mondharmonica. Binnenkort te bezichtigen in industriestad Eindhoven!

Frontier ruckus

Frontier Ruckus - Enter The Kingdom

Cowboy Junkies – The Trinity Session

Album oorspronkelijk in 1988 uitgebracht, maar recentelijk een re-release met bonussen op Music On Vinyl! Eigen werk en vertolkingen van Velvet Underground en Hank Williams en een eerbetoon aan Elvis, die zich lenen voor een meanderende zondagochtend ontwaken. De liner notes in het album beschrijven mooi hoe op een vredige opname dag in een Canadees kerkje alles op zijn plaats viel.

Lee Hazlewood – 13

Lee is al jaren dood. Maar heeft ook zo veel jaren wel geleefd dat er ruim voldoende nalatenschap is om de wereld in de toekomst nog mee te verfraaien en verblijden. Voor die personen die nog nooit van hem hebben gehoord: dat hebben jullie indirect wel, hij is de schrijver/producer van These Boots Are Made For Walking. En: ga op ontdekkingstocht door zijn gevarieerde oeuvre!

The Cave Singers – alle 5 albums

Alle 5 albums hardnekkig op repeat in de hoop dat ze vanuit Seattle eindelijk weer eens de oversteek maken om hier te toeren. Het is daar in de VS nu toch niet zo leuk, dus why not?

Frontier ruckus

The Cave Singers - That's Why