Programma
Nieuwsoverzicht

Aanstekelijk: Her's

27 juni, 2017

Hersband

Her’s is een duo dat met gitaar, bas, laptop en drumcomputer opereert vanuit Liverpool, een van de twee komt uit Noorwegen. Hun geluid laat zich omschrijven als een kruising tussen Ariel Pink, Julian Casablancas en, om een heel recent voorbeeld te nemen, Jay Som. 

Wie Her’s live aan het werk heeft gezien, zoals wij onlangs tijdens The Great Escape in Brighton, gunt deze twee youngsters vermoedelijk alle succes van de wereld.

Hers thumb 1

Speed Racer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Waar we zanger/gitarist Stephen Fitzpatrick met trillende handen en stressvlekken op het podium zagen staan, daar dartelde en lachte bassist Audun Laading zonder gêne. Een nogal aanstekelijke combinatie waarvoor je al snel voor de bijl gaat. Laat de liedjes ook nog dik in orde zijn, zoals de uptempo succesnummers ‘Dorothy’ en ‘Speed Racer’. Ook met schuifelnummers ‘Cool With You’ en ‘You Don’t Know This Guy’ krijgen de boys de handen op elkaar, ze roepen het kalmere werk van Alex Turner voor de geest.

Hers thumb 2

Cool With You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Her’s moet duidelijk nog wat meters maken op het podium, maar wat zijn we blij dat we nu al kennis hebben gemaakt. Buitengewoon sympathiek, bloednerveus en met beperkte middelen nu al behoorlijk overtuigend. We zullen ze op de voet blijven volgen.