Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Tolhuistuin

Tolhuistuin2

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan Tolhuistuin zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Plan je route

Tolhuistuin bevindt zich op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord, vlakbij Amsterdam Centraal aan de andere kant van het IJ. De zaal is gevestigd in het gebouw van de Tolhuistuin.

Openbaar vervoer:

Reis naar Amsterdam Centraal. Vanaf daar pak je 24 uur per dag het gratis pontje richting Buiksloterweg. Bij het verlaten van de pont sla je direct linksaf, je ziet na 75 meter aan de rechterkant de ingang van de concertzaal van Tolhuistuin aan de voorkant van het gebouw, links van de trap. Vanuit Amsterdam-Noord is de Tolhuistuin te bereiken met bus 38. De bus stopt direct naast het gebouw. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

Auto parkeertips:

Parkeren kan in de parkeergarage van de A’DAM Toren (Overhoeksplein 3, 1031KS Amsterdam). Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar de hoofdingang van het gebouw.

Pin Only

In Tolhuistuin kun je uitsluitend met je bankkaart betalen (zowel reguliere bankpassen als creditcard, met uitzondering van American Express). Bij gebruik van een locker is echter wel een muntstuk van twee euro vereist.

Eten in THT

Voor aanvang van het concert eten in de buurt van Tolhuistuin? Dat kan in hetzelfde gebouw, bij het restaurant. Het menu van THT bestaat uit kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen. Net als in Tolhuistuin kun je bij het restaurant uitsluitend met bankkaarten (debet/credit) betalen.

Gezien de drukte is het aan te raden te reserveren.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).