Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan de Vondelkerk

Vondelkerk

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan het door Paradiso georganiseerde concert in de Vondelkerk zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Plan je route

Openbaar vervoer:
De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120B, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: Neem tram 1 of 11 en stap uit bij de halte Constantijn Huijgenstraat/Overtoom om binnen enkele minuten naar de Vondelkerk te lopen. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

We raden af om met de auto te komen, de dichtsbijzijnde parkeergarage ligt op circa 10 minuten lopen.

Auto parkeertips:
Toch met de auto? Je kunt parkeren voor hoge tarieven bij Q-Park Byzantium, Tesselschadestraat 1G. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen per telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).