Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan De Duif

Duif

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan het door Paradiso georganiseerde concert in De Duif zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Plan je route

Openbaar vervoer:
Het adres van De Duif is Prinsengracht 756 in Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf de tramhalte Prinsengracht (tramlijn 4) is het ongeveer 1 minuut lopen. Je reist vanaf de stations Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuid ook snel naar De Duif met metro 52 (Noord/Zuidlijn). Stap uit op station Vijzelgracht, vanaf daar is het zo'n 6 minuten lopen naar Paradiso. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

We raden af om met de auto te komen aangezien de kerk middenin het centrum ligt.

Auto parkeertips:
Toch met de auto? Je kunt dichtbij De Duif parkeren voor hoge tarieven, of een van de goedkope P+R-opties gebruiken aan de rand van de stad. Vanaf P+R RAI en P+R Noord reis je snel naar De Duif met de directe verbinding van metrolijn 52.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen per telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).