Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Cinetol

Cinetoll

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan het door Paradiso georganiseerde concert in Cinetol zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op:
de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Plan je route

Openbaar vervoer:
Het adres van Cinetol is Tolstraat 182 in Amsterdam. Vanaf de treinstations Amsterdam Centraal of Amsterdam RAI reis je met tramlijn 4 naar de halte Lutmastraat. Het is dan enkele minuten lopen naar Cinetol. Vanaf Amsterdam Amstel kun je in 16 minuten naar de zaal toelopen. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

Met de auto:
Er is een ParkBee​ plek tegenover Cinetol. Plekken zijn beperkt en moeten ruim van tevoren gereserveerd worden.

Eten bij Cinetol

Wil je voorafgaand aan het concert nog een hapje eten? Dat kan in het eetcafé van Cinetol: de Tolbar. Heerlijk 'comfort food', alles geserveerd uit de kleinste horecakeuken van Amsterdam.

Het is niet nodig te reserveren.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).