Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Bitterzoet

Bitterzet

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan het door Paradiso georganiseerde concert in Bitterzoet zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Welkom in Bitterzoet! Lees hier alle praktische info over jouw bezoek.

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Plan je route

Openbaar vervoer:
Het adres van Bitterzoet is Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op enkele minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

We raden af om met de auto te komen aangezien de zaal middenin het centrum ligt.

Auto parkeertips:
Toch met de auto? Je kunt dichtbij Bitterzoet parkeren voor hoge tarieven, maar goedkoper en sneller zijn de diverse P+R-opties aan de rand van de stad. Vanaf P+R RAI en P+R Noord reis je snel naar Amsterdam Centraal met de directe verbinding van metrolijn 52.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).