Programma

Locaties & route

Paradiso programmeert meer dan 1.000 programma's per jaar op verschillende locaties in Amsterdam. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende locaties.

Paradiso

De Grote Zaal heeft een capaciteit van 1500 personen en de Bovenzaal biedt plek aan 210 mensen. Het keldercafé is een plek om vóór een concert alvast wat te drinken of na afloop te blijven hangen.

Tolhuistuin

De club-zaal in het gebouw van de Tolhuistuin, heeft een capaciteit van 550. Er zijn ook andere zalen (IJzaal, Zonzij) in het gebouw, en een heel mooie tuin waar ook af en toe programma's van Paradiso plaatsvinden. Met de gratis pont vanaf Amsterdam CS ben je met een paar minuten aan de overzijde van 't IJ, de pont vaart de hele nacht.

Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op zo'n 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. De zaal heeft een capaciteit van 350.

De Duif

Praktische informatie over deze kerk aan de Prinsengracht in hartje Amsterdam

Vondelkerk

Prachtige kerk aan de rand van het Vondelpark met een capaciteit van 25 personen.

Cinetol

Cinetol is een klein poppodium, broedplaats voor creatieven en een plek voor culturele programma's, bijeenkomsten en evenementen en is gevestigd in de Pijp. De zaal heeft een capaciteit van 150.

Amstelkerk

De 17e-eeuwse Amstelkerk is van noodkerk, waar naar verluidt Napoleon zijn paard stalde, uitgegroeid tot een sfeervolle locatie met prachtige akoestiek. Een idylle van rust en serene pracht in hartje centrum.

Toekomstmuziek

Een cultureel knooppunt, een tweede huis waar je kunt genieten van kunst, muziek, streetfood, ambachtelijk bier & wijn en van elkaar. Een plek met de filosofie om de muzieksector duurzamer te maken voor de artiesten en het ‘live’ beleven van muziek voor iedereen toegankelijk te maken.

Zonnehuis

Het prachtige Zonnehuis ligt aan het gezellige Zonneplein in Amsterdam-Noord, een monumentale locatie in de stijl van de Amsterdamse School, verstopt in Tuindorp Oostzaan. Dit voormalige gemeenschapshuis stamt uit 1932 en het authentieke art deco interieur ademt nog altijd de sfeer van die jaren uit.

Doka

Doka is een ondergrondse en intieme soundbar waar de nacht, muziek en andere vormen van cultuur samenkomen. Doka zit in het Volkshotel. Dit was eerst het hoofdkwartier van één van de grootste kranten van Nederland (De Volkskrant). Nu is het een hotel met 172 kamers, variërend van knusse hoekjes tot royale ruimtes.