Programma

Paradiso Vinyl Club

Header PVC paradiso site

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt artiesten waar zij in gelooft door hen een single op vinyl aan te bieden inclusief een releaseshow in de Bovenzaal van Paradiso. Op die manier probeert Paradiso een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap.

Het werkt zo: de artiest levert twee bijzondere tracks en artwork aan waar een 7 inch vinyl single van wordt gemaakt. De release van de single is in de Bovenzaal of in één van de satellietlocaties van Paradiso. De artiest krijgt 100 singles waarmee ze mogen doen wat ze willen; meenemen naar potentiële labels, boekers of andere samenwerkingspartners, gebruiken voor promo of verkopen tijdens optredens. Tegelijkertijd zijn ze door Paradiso bestempeld tot veelbelovend talent, een mooie duw in de rug voor nieuw talent dus!

Om dit project financieel mogelijk te maken kan je lid worden van Paradiso Vinyl Club. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? En gratis naar concerten? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van de Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. Artiesten als Pip Blom, Gallowstreet, YĪN YĪN, Amy Root, Indian Askin en My Baby brachten eerder singles uit bij de club voor ze doorbraken bij een groter publiek.

De Paradiso Vinyl Club vindt het belangrijk een zo breed mogelijk muzikaal spectrum te vertegenwoordigen. De releases lopen uiteen van indie tot elektro, en van tropical tot hiphop: voor ieder wat wils. Als je geïnteresseerd bent in de nieuwe spannende muziek van morgen, is een lidmaatschap van de Paradiso Vinyl Club een must.

Word lid van de Paradiso Vinyl Club

Word lid van de Paradiso Vinyl Club

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Wat krijg ik als ik lid word?

Word voor 7,50 per maand lid op www.paradisovinylclub.nl en steun daarmee veelbelovende Nederlandse artiesten. Je krijgt er veel exclusiefs voor terug:

  • Zes keer per jaar een exclusieve vinyl single in je brievenbus
  • Gastenlijstplekken voor de releaseshows
  • 4x per jaar een magazine met interviews, puzzels, nieuws en andere exclusieve content
  • Vrijkaarten voor concerten in Paradiso die verloot worden onder de leden
  • Bijzondere members only verrassingen
  • 10% korting op vinyl en cd’s in de winkels van Plato en Concerto