Programma

Kaartverkoop

170602 Hanson Paradiso LLS 0992

Als je concert van Paradiso bezoekt, moet je in het bezit zijn van een geldig kaartje en een lidmaatschap. We hebben alles op een rij gezet over de kaartverkoop, ons lidmaatschap en mogelijke servicekosten.

Kaartverkoop

Je koopt kaarten voor onze programma's direct via Paradiso.nl en platenzaak Concerto.

De kassa bij Paradiso is geen voorverkoopadres. Kaartverkoop aan de zaal gebeurt op de avond zelf, als er nog kaarten beschikbaar zijn. Op deze site lees je bij elk programma op welke datum de voorverkoop begint. Meer vragen over de Paradiso-kaartverkoop? Vind je antwoord op onze pagina met veelgestelde vragen.

Gelijk een kaartje kopen? Ga naar de programmapagina op onze website en klik op de 'Tickets'-knop.

2015 John Coffey Paradiso 12 1280x853

Lidmaatschap

We zijn een non-profit organisatie met een breed aanbod. Met jouw lidmaatschapsbijdrage steun je onze programma’s en doelstelling, en krijg je toegang tot onze programma's.

Je kunt kiezen uit een maandlidmaatschap of een jaarlidmaatschap. Een maandlidmaatschap is verkrijgbaar bij aankoop van een ticket en 's avonds aan de kassa van Paradiso. Ook kun je een los lidmaatschap aanschaffen. Het jaarlidmaatschap is te koop aan de kassa van Paradiso en online bij paradisowinkel.nl.

Als je je lidmaatschap vooraf koopt, draag je bij aan het verkorten van de wachttijd bij de ingang van Paradiso, zowel voor jezelf als voor je medebezoekers.

Servicekosten

De kaartverkoop van programma's van Paradiso wordt voor het grootste gedeelte verzorgd door Paylogic. Met de servicekosten worden kosten voor de software, online en fysieke verkooppunten, klantenservice en bijvoorbeeld kaartscanners gedekt. Een noodzakelijk kwaad dus, maar wel eentje waardoor jij met zoveel mogelijk gemak een ticket kan kopen.

Pasje

Indiestadpas

Indiestad.nl is dé website waar je nieuwe alternatieve artiesten ontdekt en volgt. Wil je nog dichterbij deze artiesten komen? Neem dan een Indiestadpas voor maar 40 euro per jaar. Hiermee krijg je toegang tot een heleboel concerten op diverse locaties in Amsterdam. Bij deze optredens heb je met de pas geen Paradiso-lidmaatschap meer nodig.

Ticket To The Tropics

Ticket to the Tropics? Dat betekent een retourtje dansmuziek uit alle werelddelen. Van klassiekers tot de nieuwste songs. Van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Met de Ticket to the Tropics-pas krijg je toegang tot minimaal 10 concerten per jaar voor maar 40 euro. Ook handig: met de Ticket to the Tropics-pas heb je geen Paradiso-lidmaatschap meer nodig bij de concerten uit deze serie.

FAQ over kaartverkoop

Meer vragen over kaartverkoop?