Programma

ANBI

170605 Snarky Puppy Paradiso LLS 2124

Paradiso doet er alles aan meer te zijn dan zomaar een podium. Sinds enige tijd zijn zowel de Stichting Paradiso Amsterdam als de Stichting Paradiso Research & Development (R&D) door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Gift aftrekbaar van de belasting

Dat is goed nieuws als je ons wil steunen met een financiële bijdrage. Deze status geeft je als donateur namelijk de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken. En wel van de inkomsten- en de vennootschapsbelasting.

Als donateur van culturele ANBI’s zoals Paradiso krijg je bovendien een extra giftenaftrek. Ben je een particulier? Dan mag je in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Doneer je als onderneming? Dan mag je 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Onze gegevens:

Stichting Paradiso Amsterdam
Fiscaal nummer: 2958089

Stichting Paradiso Research & Development
Fiscaal nummer: 820002562

Stichting Paradiso Amsterdam heeft een bedrijfs-CAO. De Raad van Toezicht stelt de bezoldiging van de algemeen directeur vast. De Raad van Toezicht is onbezoldigd. Stichting Paradiso R&D heeft geen personeel in dienst, derhalve is geen beloningsbeleid van toepassing.