What's on
Zwangere guy 2021

Zwangere Guy + Dikke

Zwangere Guy + Dikke

Friday 3 December 2021

Friday 3 December 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

This is the postponed event of September 16, 2021. All bought tickets remain valid for the new date.

Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscene en is inmiddels één van de grootste revelaties van het afgelopen jaar - zowel in België als in Nederland. Hij speelde de podia van o.a. Lowlands, Dour, Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Ancienne Belgique (maar liefst 5 keer) plat met zijn vurige show. Zijn mixtape, 'Zwangerschapsverlof Vol. 3' was het eerste wapenfeit, waarna zijn debuutalbum 'Wie is Guy?' volgde. Kortgeleden bracht hij 'BRUTAAL' uit, de veelgeprezen opvolgplaat. 

Met het nieuwe album bewijst Zwangere Guy dat hij nog maar net aan het opwarmen is. Terwijl hij op 'Wie is Guy?'  vooral terugblikte op het verleden en hoopvol droomde over morgen, omarmt hij op 'BRUTAAL' vooral zijn nu al roemvolle bestaan. Een bestaan van iemand die overduidelijk niet is veranderd.
Support: Dikke

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Zwangere Guy
  • DIKKE
Zwangere Guy

Zwangere Guy

Gorik Pt. 1

Accept the preferences cookies to view the video.
Zwangere Guy

Zwangere Guy

1 UIT DE 1000

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on