Zonneprijs web

Zonneprijs #3

Thursday 7 December

In Zonnehuis

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Ticket € 5,00

Including day membership

Price including € 0,50 service fee
Including day membership

Price including € 0,50 service fee
Including day membership

Indiestad presenteert: de Zonneprijs, de talentencompetitie met de nieuwste en meest gewilde artiesten van dit moment. Tijdens acht voorrondes in 't Zonnehuis strijden zij voor een plek in de finale in Paradiso. De voorrondes vinden iedere eerste donderdag van de maand plaats tot en met mei 2024. In juni 2024 vindt de finale plaats in de Grote Zaal van Paradiso. De winnaar van Zonneprijs wint 10.000 euro.

Ontdek nieuw talent
Niet alleen voor muzikanten is het interessant: als concertbezoeker kun je deze avond genieten van de meest veelbelovende muzikale acts van dit moment: met zorg geselecteerd door Indiestad. Ontdek ze als eerste tijdens Zonneprijs. Je gaat waarschijnlijk nog veel vaker van ze horen.

Line-up

Zonnehuis

  Gratis met Indiestadpas 2023

  Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  Meld je aan voor dit event
  Gratis met de Indiestadpas 2023

  How to get to Zonnehuis

  Zonnehuis is on Zonneplein 30a in Amsterdam North. Parking is free around this monumental building. The closest ferry to Zonnehuis is the NDSM-werf ferry. From there you can take a cab or bicycle, both getting you to the venue in about 10 minutes.

  Paradiso Programme

  What's on