Sunday Sounds ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

zondag 17 maart 2019

zondag 17 maart 2019

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 14:30, Doors close: 16:30, Main programme: 15:00

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! 

In de bovenzaal van Paradiso komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod, onder begeleiding van voorzanger Suzanne Mateysen en pianiste Anneriek Bekhuis. Het thema van deze editie is Dorpen en Buitenwijken.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de links bovenaan deze pagina. Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens 1 anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on