What's on
ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

donderdag 25 mei 2023

donderdag 25 mei 2023

In OBA Theater

Doors: 13:45, Main programme: 14:00

Leer al zingend Nederlands 

De toegang is gratis maar we vragen je van te voren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

Paradiso en de OBA brengen Zing Nederlands Met Me terug op donderdag 25 mei, zondag 25 juni en dinsdag 31 oktober. Dit programma is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en hun taalmaatjes. Zing uit volle borst mee, ontmoet nieuwe mensen en leer ondertussen een stuk over de Nederlandse taal en cultuur. In een uur komen liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod onder begeleiding van een voorzanger en muzikant. Deelname is gratis. 

Tijdens deze edities wordt er samengewerkt met de OBA en zal het programma plaatsvinden in het OBA Theater (Oosterdokskade 143, Amsterdam) in plaats van de bovenzaal van Paradiso. Hier komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod onder begeleiding van een voorzanger en muzikant. Het thema van deze editie is 'lente'. In aanloop naar Zing Nederlands Met Me worden in het Facebookevent de nummers gedeeld. In onderstaande video kan je alvast luisteren naar een van de lente nummers door Peter de Koning.

De toegang is gratis maar je vragen je van tevoren een plek te reserveren door je aan te melden via het aanmeldformulier.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z.

Line-up

Other location

  • Zing Nederlands Met Me

Meld je aan!

Peterde Koning

Zing Nederlands Met Me - Lente

Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente door Peter de Koning

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to OBA Theater

Paradiso Programme

What's on