What's on
YUNGBLUDS FUNERAL PARADISO 2100x2100new

YUNGBLUD's Funeral

YUNGBLUD's Funeral

maandag 31 oktober 2022

maandag 31 oktober 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Maximaal 2 tickets per persoon

This event is sold out. We have opened a waiting list which you can join here. If you purchased a ticket and no longer wish to attend the event, you can return one or more tickets from your order within your account. Check this page for more information about the waiting list and returning tickets. 
 
Tickets will be delivered through e-mail two days prior to the event. 

  • Limited tickets per person

Dominic Harrison, beter bekend als YUNGBLUD, viel als kleuter met zijn neus in de muzikale boter. Zijn opa handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren '70 in de band T-Rex. Hij werd bedolven onder de muziek van The Beatles, The Clash, The Jam en Bob Dylan. Die invloeden gebruikt YUNGBLUD in zijn eigen muziek, welke doorgaans te omschrijven is als catchy Britrock met een punkattitude. De 24-jarige artiest schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde, maar weet vooral veel fans te verbinden door zich uit te spreken over wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Recent was de Brit nog te zien op onder meer Glastonbury en Rock Werchter en eerder dit jaar gaf hij een uitverkocht concert in AFAS Live. 

Na zijn eerste album '21st Century Liability' en het grandioze succes met opvolger 'Weird!' brengt YUNGBLUD op 2 september zijn titelloze derde album uit. In het kader van die release toert de Brit in het najaar langs Britse en Europese kleinere zalen en cafés. Het tourschema brengt de artiest op Halloween naar Nederland, wat de reden is dat YUNGBLUD het in Paradiso groter aanpakt. Het eenmalige concert getiteld YUNGBLUD’s Funeral staat dan ook in zijn geheel in het teken van deze feestdag.

Dresscode: 🪦

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • YUNGBLUD
Hqdefault 220728 105244

YUNGBLUD

The Funeral

Hqdefault 220728 105245

YUNGBLUD

Parents

Hqdefault 220728 105245 1

Yungblud

I Think I'm OKAY

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on