Youngfathers 2023

Young Fathers + Callum Easter

Young Fathers + Callum Easter

dinsdag 21 februari 2023

dinsdag 21 februari 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Het is te makkelijk om Young Fathers te omschrijven als een lo-fi r&b trio. De muziek van de Schotse Alloysious Massaquoi, Kayus Bankole en G. Hastings beslaat evengoed de genres hiphop, punk, dub, gospel en punk. In 2014 werd het debuutalbum 'Dead' uitgebracht en nog in datzelfde jaar won Young Fathers de prestigieuze Mercury Prize. In 2015 volgt het tweede album 'White Men Are Black Men Too', daarna gingen ze op tournee met Massive Attack, waarmee ze samen het nummer 'Voodoo In My Blood' maakten. Het nieuwe album is getiteld 'Heavy Heavy', en hoewel het soms een duister randje heeft, is het onmiskenbaar Young Fathers.

SupportCallum Easter

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Young Fathers
  • Callum Easter

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 221020 112720

Young Fathers

I Saw

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on