WILLEM2023 MILANVANDRIL DSC05764 mb

Willem

donderdag 29 februari 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 34,00

For members

Price including € 4,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 4,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Willem de Bruin is rapper, muzikant, theatermaker en acteur. In 2004 richt hij samen met Twan van Steenhoven The Opposites op. Vijf albums, tientallen hits, meerdere uitverkochte tours, headline slots op festivals en diverse prestigieuze prijzen volgen. The Opposites ontwikkelen zich tot een van de meest energieke en toonaangevende acts van Nederland en België.

In 2014 lassen The Opposites een pauze in. Willem verlegt zijn focus naar zijn privéleven en het maken van zijn solodebuut ‘Man in Nood’. Het album komt uit in 2018 en sleept meerdere prijzen in de wacht. Met de indrukwekkende bijbehorende liveshow legt Willem opnieuw de lat hoger voor collega-artiesten.

In 2022 debuteert Willem als theatermaker met zijn eerste theatershow ‘Spuug van God’. De indringende voorstelling vanuit een glazen sculptuur gaat over identiteit, familie en anders zijn in een oer-Hollands dorp.

In februari staat hij in Paradiso om nummers van zijn solo repertoire ten gehore te brengen.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Willem

Willem op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on