What's on
Venna web

Venna

vrijdag 22 maart

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Sold out

Ticket € 17,00

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Na het leren van piano op de jonge leeftijd van zes jaar, stapte de jonge Venna op twaalfjarige leeftijd over op de altsaxofoon, de rest is geschiedenis. Venna heeft samengewerkt met artiesten als Yussef Dayes, Wizkid, Burna Boy, 6lack, Snoh Aalegra, J Hus, AJ Tracey, Greentea Peng, Masego, Knucks en nog veel meer. Hij won op zijn 21e een Grammy Awards voor zijn aandeel aan het album van Burna boy ‘Twice As Tall’ in 2021.

Venna maakt tracks die je laten verlangen naar meer, dat werd duidelijker dan ooit op zijn debuutproject 'Venology'. De tweede EP 'Equinox' kwam uit in het voorjaar van 2023, voorafgegaan door singles als 'Sicily Box' met Yussef Dayes en Rocco Palladino en 'Casa Lopez' met Masego en Mick Jenkins. We wachten met smart op meer. Op 22 maart kunnen we van zijn muzikaliteit genieten in Bitterzoet.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Venna
Sicily' Box

Sicily' Box

Venna ft. Yussef Dayes, Marco Bernardis & Rocco Palladino

Hizuki

Hizuki

Venna

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on