What's on
Traumahelikopter 2023 webn

traumahelikopter + L.A. Sagne

traumahelikopter + L.A. Sagne

donderdag 26 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

In Doka

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

The traumahelikopter concert has changed venues from Paradiso to Doka. Purchased tickets remain valid for the new location, you don’t have to do anything. All ticket buyers will receive an email with more details shortly. For general information regarding venue changes, see www.paradi.so/Ticketinfo.

traumahelikopter blijft standvastig in zijn essentie. Het eigenzinnige trio uit Groningen Noord leunt al meer dan tien jaar op een van de meest pure fundamenten van een band: vriendschap. Zanger en gitarist Mark van der Ploeg, gitarist Daan van Dalen en drummer Roel van Berloo schrijven liedjes die spreken tot de herrieschopper vooraan in de pit, maar evengoed tot de introverte zwever achterin de zaal. Deze twee uitersten komen mooier dan ooit samen op de vierde langspeler, 'Save Yourself', welke 20 januari 2023 verschijnt bij Excelsior Recordings. Een poëtische datum: het is precies 10 jaar nadat het titelloze debuut van de band in 2013 een verpletterende indruk maakte op internationale schaal.

Support: L.A. Sagne

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • traumahelikopter
  • L.A. Sagne

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Voor het concert geldt een limiet van 100 Indiestad reserveringen. Op dit moment zijn de aanmeldingen vol. Kun je het concert toch niet meer bijwonen? Stuur dan een mail naar [email protected], zo kunnen we wellicht een ander blij maken met jouw reservering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 221011 150910

traumahelikopter

Down In The City

How to get to Doka

Doka is te vinden in de kelder van het gebouw van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het meest nabij gelegen treinstation is Amsterdam Amstel.

Paradiso Programme

What's on