What's on
Paradiso Orchestra Rinse Fokkema 11

Top 24 Aller Tijden door The Paradiso Orchestra & 24classics

Top 24 Aller Tijden door The Paradiso Orchestra & 24classics

Monday 18 January 2016

Monday 18 January 2016

The Paradiso Orchestra en 24Classics presenteren samen met een paar geweldige gasten live de Top 24 Aller Tijden: de enige hitlijst ter wereld waarin alle soorten muziek aan bod komen. Van Bach tot Beatles en van Beethoven tot Bohemian Rhapsody, en het publiek bepaalt mee. Stemmen kan hier. Met gasten: pianiste Daria van den Bercken, pianist Julian Schneeman en pianist/componist Martin Fondse. Meer namen volgen.

The Paradiso Orchestra geeft al sinds 2010 concerten in de grote zaal van Paradiso waarbij een aantal dingen zeker zijn: de kwaliteit van de muziek en de musici is megahoog, het is volkomen onvoorspelbaar wat er gaat gebeuren en het is nooit saai. The Paradiso Orchestra is een gelegenheidsensemble van musici uit o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Concertgebouworkest.

24classics.com is een website waar je klassieke muziek kunt ontdekken. 24 Curatoren stellen er thematische playlists samen, die regelmatig vernieuwd worden. 24classics.com organiseert ook off-line evenementen, zoals de Bach-dag, Klassiek in de Loods en de Top 24 Aller Tijden.

Paradiso Programme

What's on