What's on
The Slow Readers Club website

The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

zaterdag 10 april 2021

zaterdag 10 april 2021

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

(English info below)
Nederlands:

Het concert van The Slow Readers Club kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar dinsdag 2 november 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The April 10th, 2021 concert of The Slow Readers Club can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. Therefore, the concert is rescheduled to Tuesday, November 2nd, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. 

-

The Slow Readers Club is een vierkoppige band uit Manchester. Dat ze uit het Verenigd Koninkrijk komen is duidelijk te horen. Dit is niet per se te danken aan het Britse accent van zanger Aaron Starkie, maar vooral aan het feit dat de heren onvervalste Britpop maken. Keiharde gitaarriffs zorgen in combinatie met dansbare electropop voor een duister en tegelijkertijd sfeervol geluid. Na het uitbrengen van het album ‘The Joy Of The Return’ in maart 2020, kondigt de band alweer een vijfde album aan met de titel ‘91 Days in Isolation’. Het album werd dan ook tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk geschreven.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • The Slow Readers Club
Hqdefault 200810 112101

The Wait

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 200810 112101 1

Lunatic

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on