What's on
TRC SC 12 web

The Royston Club + Max Hell

The Royston Club + Max Hell

Thursday 30 November 2023

Thursday 30 November 2023

In Doka

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

The Royston Club is een vierkoppige indieband die begin 2019 werd opgericht in Wrexham, Noord-Wales. De band bestaat uit Tom Faithfull (leadzang en ritmegitaar), Ben Matthias (leadgitaar en songwriting), Sam Jones (drums) en Dave Tute (bas). Tom, Ben en Dave begonnen samen te spelen in 2017 vanwege hun gedeelde passie voor indiemuziek. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en vroegen Sam begin 2019 om de band compleet te maken. De geweldige ontvangst en het succes van hun eerste single zorgden ervoor dat de band een release uitbracht in mei 2019, in oktober 2019 en hun eerste EP die werd opgenomen in Parr Street Studio's en werd uitgebracht in maart 2020. In juni 2023 zag hun eerste LP het licht genaamd ‘Shaking Hips and Crashing Cars’. Eerder speelden ze al op festivals als Isle of Wight en Reading.

Line-up

Other location

  • The Royston Club
  • Max Hell

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.


Let op: de plekken voor Indiestadpas-aanmeldingen zijn vol. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

The Royston Club

The Royston Club

Shallow Tragedy

Accept the preferences cookies to view the video.
The Royston Club

The Royston Club

Cherophobe

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Doka

Doka is te vinden in de kelder van het gebouw van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het meest nabij gelegen treinstation is Amsterdam Amstel.

Paradiso Programme

What's on