The Nude Party Lead Credit Clark Hodgin clarkhodgin min

The Nude Party + Fruit Tones

The Nude Party + Fruit Tones

woensdag 14 juni

Tolhuistuin

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 17,00

Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

De zeskoppige band ‘The Nude Party’, afkomstig uit het Catskillgebergte in het Amerikaanse Upstate New York, maakt een mix van country en garage rock met een dikke knipoog naar de jaren zestig en zeventig. Muziekblad Rolling Stone noemde hun eerdere werk ‘een ongegeneerde rockplaat, vol klakkende gitaren, sha-la-la refreinen en een lo-fi productie die doet denken aan de soundtrack van een Animal House remake’. Gedurende de pandemie zat de groep niet stil en bouwden zij eigenhandig een schuur om tot een muziekstudio. Toen de band de sound engineer Matthew Horner ontmoette, ontdekten ze dat ze de tegenovergestelde problemen hadden: Matthew had een verzameling apparatuur zonder studio en The Nude Party had een nieuwe studio zonder apparatuur. Dus nodigden ze hem uit om zijn apparatuur te verhuizen naar de Catskills om samen een album op te nemen. Zo ontstond het zelfgeproduceerde derde album van de band, ‘Rides On’, die op 10 maart verwacht wordt. 'Hard Times (All Around)' is hiervan alvast het eerste voorproefje.

Support: Fruit Tones

View event on Facebook

Line-up

Club

  • The Nude Party

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

The Nude Party - Ride On

The Nude Party

Ride On

The Nude Party - Pardon Me, Satan

The Nude Party

Pardon Me, Satan

Fruit Tones

Fruit Tones

Back In The Night (Again)

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on